sunnuntai 2. toukokuuta 2010

REIPPAILLEN...

Olihan siellä Huparilla* porukkaa. Kajaanilainen Heikki Koskelo & Hopeinen Kuu -yhtye esiintyivät ensin, sitten ex-tangokuningatar Marita Taavitsainen & orkesteri Koivu. Lopuksi lauloi joku kirkasääninen tyttö, hänkin ilmeisesti paikallisia, harmi, etten saanut päähäni hänen nimeään. 
Jaksettiin liihotella peräti yhteen asti. 

Hupari on muuten hyvä ja tilava tanssipaikka, mutta vessoissa olisi arvosteluille sijaa paljonkin; ne ovat erillään rakennuksesta, ehkä juuri siksi siivottomiakin, vaikka siistijä välillä sinne pistäytyikin, ovia ei saa lukkoon...

Tänä aamuna oli lämmintä, linnut ilakoivat ja aurinko revähti naureskelemaan, kun kuuden jälkeen kippasimme itsemme lenkille. Alamäkeen minä jopa hölkkäsin tyylikkäästi... 

Noin tunnin reippailun jälkeen verryttelimme vielä hetken pensasaidan ja puutarhasaksien parissa ja kun oli aika palata sisälle, aurinkokin vetäytyi. Taitaa tulla sade.


* Kajaaninjoen rannassa (noin kilometrin päässä kauppatorilta) sijaitseva 1950-luvulla rakennettu Kajaanin Huvipuisto eli Hupari on vanhoista, hevosenkengän muotoon asetelluista junanvaunuista ja pyöreästä lavaosasta koottu tanssilava.


Ei kommentteja:

LUETUIMMAT