Kirjoja voit tilata myös TÄSTÄ......osoitteesta: sylviira @gmail.com TAI tämän sivun kommenttiruudun kautta. Tilaukset näkyvät vain minulle, koska kommentoinnit vaativat hyväksyntäni.Näyttää siltä, etten lähiaikoina - tai ehken koskaan enää - julkaise yhtään kirjaa, vaikka useita alkuja onkin odottelemassa ja runojakin näyttää pullahtelevan tuon tuostakin. Myös Pihla-sarja odottaa vielä viimeistä osaansa, mutta sen työstäminen on niin raskasta, että saattaa olla, että sen loppuunsaattaminen joko jää kokonaan, tai sitten julkaisen sen joutsenlaulunani. Tosin koskaanhan ei voi tietää mitään varmaksi, sillä innoitushan voi iskeä ihan yllättäen ja siinä sitä taas mennään, yötä päivää kirjoittaen, korjaten ja sanoja etsien...

Mutta... Ajattelin kuitenkin ruveta vähitellen tyhjentämään kirjavarastoani, ettei lapsille sitten joskus lankeisi kohtuuton valinta, minne ne pistäisi vai joutuisivatko he kuskaamaan ne kaatopaikalle, muutakin kuskattavaa kun löytyy liiankin kanssa. Niinpä luovun kaikista lopuista varastossani olevista tekeleistäni lähes pilkkahintaan (kirjakaupoista/verkkokaupoista niitä kuitenkin saa yhä entiseen tapaan - paitsi Elämä kuin unta -kirjaa, sitä saa enää ainakin toistaiseksi vain minulta). 

Tilausvahvistuksen mukana saat tilinumeron ja maksamisen jälkeen kirja lähtee signeerattuna luoksesi. Ilmoita tilatessasi, mikäli haluat siihen omistuskirjoituksen (ja kenelle). Postituskulut sisältyvät hintaan. Kiitos.


25,00 e
Appeni omakohtainen tarina
talvi- ja jatkosodan vaiheilta, jolloin talvisodan alkaessa hänet perheineen kera toisten perheiden vietiin tulipalopakkasessa rajan toiselle puolelle työsiirtolaisuuteen, ja mitä sitten tapahtui.

15,00 e
1. Pihla-kirja

15,00 e
2. Pihla-kirja

15,00 e
3. Pihla-kirja

                                                                                
20,00 e
Lastenkirja

15,00 e
(Kuva: MinunKirjani.com)
Proosarunoelma nettirakkaudesta
15,00 e
Runoja


15,00 e
Runoja

Ei kommentteja:

LUETUIMMAT