perjantai 11. kesäkuuta 2010

JOKAINEN IHMINEN ON LAULUN ARVOINEN

Tohtori Kiminkinen rakastaa mummoja, kertoo Pekka Leiviskä torstain (10.6.2010) Kainuun Sanomien sivulla B12. Telkkarilääkäri Tapani Kiminkinen oli pistäytynyt luennoimassa Naapurivaaralla ja suoraan tapaansa kertonut asioista niin kuin ne ovat, kaunistelematta, ilman kapulakieltä.

Olen ennenkin puhunut Kiminkisestä, ihailevaan sävyyn tietysti, kuinkas muuten. Onhan hänellä niin samanlaiset mielipiteet kuin minullakin siitä, että rakkaus ja toisista välittäminen ovat tärkeimpiä asioita ihmisten kesken. Ja että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia ja jokaisen elämä on yhtä arvokas. Toisin sanoen viisas mies siis...;)

Kirjoituksensa loppuun Pekka Leiviskä on koonnut Kiminkisen sanomuksista muutaman kivan tiivistelmän, jota tuo linkki ei näytä, valitettavasti, joten jospa uskaltaisin kopsata ne tähän. Eli: 1. Me ei hallita elämää, me tuskin hallitaan painoa. 2. Pitäkää tisseistänne huolta. Kopeloikaa ne itse. 3. Viimeistään siinä vaiheessa pitää olla huolestunut, kun niitä kalliimpia kilkuttimia ei näy. 4. Nuorta miestä kiinnostaa seksi, keski-ikäistä sanomalehti ja sen jälkeen suolen toiminta. 5. Ei ole itsestään selvää, että saa nousta seuraavaan päivään.

Hyvä mies se Kiminkinen. Ja hyvä lehti tämä Kainuun Sanomat. :)

Jokainen ihminen on laulun arvoinen   

Ei kommentteja:

LUETUIMMAT