torstai 24. kesäkuuta 2010

CHA CHA CHATA JA RUMBAA

Eilen illalla aikauduttiin Maija Astikaisen tanssikursseille Naapurivaaralle. Cha cha chata ja rumbaboleroa. Koska tasan ei ollut onnen lahjat eli miehiä oli vähemmän, jouduimme Hänen kanssaan erillemme, vaihtopareittain kun mentiin. Hän oli välillä hämmennyksissään ilman minua, kuin emostaan eksynyt kissanpoikanen, ja kun rumban askeleet kääntyivät monimutkaisemmiksi, Hän hakeutui turvaan luokseni. Vanhassa vara parempi... Ja niinhän me opittiin ne askeleet. Yhdessä. Tosin sitten tanssilattialla myöhemmin illalla ne eivät jostain syystä äkkiä palautuneetkaan toisen meistä mieleen, joten mentiin vanhaan tyyliin.. :D

Kurssilla meillä oli harvinaista kyllä livenä ihka oikea orkesteri, Sinitaivas, joka oli osallistunut jo kahtena edellisenäkin iltana pidettyihin tanssikursseihin. Harvinaista oli sekin, että rumpali kertoi mm. cha chan historiasta sekä antoi vihjeitä, mistä sen cha cha -kohdan askelissa tunnistaa. Bändi eli koko ajan opetuksen mukana, soitti tarvittaessa ja lopetti heti kun ohjaaja antoi vähäisenkin merkin...  Myöhemmin tansseissa, ilmaisissa, muuten, oli mukana myös Kunnon Miehet -orkesteri. Hyvä sekin.

Ihmisiä oli runsaasti liikkeellä, olihan niin kaunis kesäinen iltakin. Ja pitihän sitä mahtavaa näköalaakin välillä käydä ihailemassa, kun tanssin tuimat temmellykset meinasivat karpaloittaa ihomme vesipisaroin. Ennen yhtätoista jalkani viimein sanoivat, että nyt sitten on tullut yhden illan osalle ihan tarpeeksi liikuntaa, joten kiltisti tottelimme niiden sanomaa ja ajelimme kotiin. Oli ihana, kirkas yö, yötön yö ja aurinko killotti silmiin matkalla.

Ei kommentteja:

LUETUIMMAT