tiistai 30. maaliskuuta 2010

JIPPII - SYYLLISET ELÄKEPOMMIIN LÖYTYIVÄT!

ONNEKSI nyt sitten löytyivät syylliset siihen kauhistuttavaan eläkepommiin! Ja vaikka täällä meilläpäin kuulostaa kaikenlaista syypäisyyttä maan verovarojen tuhlaamiseen kätkeytyvänkin, niin tämäpä ei olekaan vain Kainuuseen rajoittuva juttu, näitä rikollisia kun nimittäin piileksii ympäri maata!

Tosin Kainuu on kyllä muuten ihmeellisyyksiä täynnä. Täällä esim. palovaroittimetkin täyttävät velvollisuutensa siitä huolimatta, onko niissä patteria vai ei. Myrkkyjen levittäminen tuntuu saavan erityiskohtelua, mummojen mökkipäästöt ovat suuremmat uhkat kuin se ja nikkelikaivos meinaa muuttua uraanikaivokseksi tuosta noin vain. Hoppeatahi löytyy. Mutta se, että vielä joku puolustajakin pienelle ilmoittautuu, sese vasta ihme alkaa ollakin! Ja  jos (se kuuluisi kirjoittaa isolla eli JOS) vielä se yöjuna saataisiin, niin tarujen salaperäiseen maailmaanhan tässä luulisi joutuneensa...

Jotta täälläkö muka olisi yksitoikkoisen harmaata päivästä toiseen jatkuvaa räpeltämistä vain? Mitästä tyhjää! Piskuinen Suomussalmikin (lue: minun Suomussalmeni, synnyinkuntani - ja olen ylpeä siitä!) vetää kulttuurinsa puolesta vertoja vaikka mille kaupungillekin!

Eilen satoi muuten meilläkin pitkästä aikaa vettä, joka muuttui sitten tietysti lumisateeksi jälleen. Tiekarhu järjesti vielä lisähommia ja vaikka ahkerasti työjelinkin, en tietenkään ihan maata saanut näkyville. Onneksi Hän täydensi urkkoni töistä tultuaan. Pääsiäishankia täällä nyt sitten aurinkolasit tanassa odotellaan, voi olla kyllä, että odotteluksi se jääkin.

Ei kommentteja:

LUETUIMMAT