sunnuntai 14. elokuuta 2011

PETI JA PUURO

Mökkireissun lopuksi ennätettiin melkein viime tipassa Suomussalmen kesäteatteriinkin, olihan viimeinen mahdollisuus nähdä se. Aiemmin ei muka keretty. Vähän erilainen tämä oli kuin aikaisemmat, alussa ajattelinkin, että ehkä jotain siitä välistä olisi voinut jättää pois, mutta nyt jälkeenpäin tarkasteltuna kaikkihan ne kuuluivat siihen kokonaisuuteen, juonenkulku on selvä. Eero on aina Eero, lajissaan lyömätön, ja Settiä olen aina ihastellut. Hän taitaa muuten olla peräti sukuakin minulle. :) 10 000:n kävijän raja meni rikki tänä kesänä, nyt viimeisessä näytöksessä katsojia oli noin 1500, no, jonkin verran alle. Aurinko porotti päähän, mutta parempi se kuin vesisade.

Ohjaaja Ulla Schroderus oli saanut Kainuun maakuntajuhlassa (jossa muuten juhlittiin 100-vuotiasta Nälkämaan laulua) Pro Kainuu -palkinnonkin, että silleen ja onnea tietenkin kahmalokaupalla. Ylpeä saan taas olla synnyinseudustani.
Laitanpa tähän linkin Pauskan blogiin, siellä on kerrottu tästä ja koko Suomussalmen teatterista varsin seikkaperäisesti. Kiitos, Pauska!

1 kommentti:

Pauska kirjoitti...

Ollos hyvä ja tervetuloa Setti fan clubiin :)

LUETUIMMAT