maanantai 14. helmikuuta 2011

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

Heräsin ystävänpäiväaamuun jo ani varhain, hyyyyvinkin ani... No, tavallistahan se. Pakkasta on siinä -26 ja risat, vaikka ennuste oli asetettu -32:een juuri tähän kellonaikaan. Hytisyttää. Nytköhän se talvi vasta alkaakin?

Maailmalla juhlitaan ystävyyden päivää ja tärkeähän se onkin, sillä ilman ystäviä maailma olisi tyhjä ja lohduton. Minullakin on paljon tuttavia, joista jotkut ovat tulleet hyviksikin ystäviksi, mutta kovin vähän on niitä tosiystäviä, joiden kanssa jakaisin niin ilot kuin surutkin, pettymykset kuin haaveetkin. Tarkemmin kun ajattelen, niin niistä salaisimmista haaveistani olen tainnut uneksia vain sisimmässäni, itsekseni enkä kenellekään ole paljastanut ihan kaikkia.

Itseriittoisuuttako? Umpimielisyyttäkö? Pidättyväisyyttäkö? En tiedä, joskus tuntuu, että juttelen enemmän näistä asioista ns. näkymättömille ystävilleni kuin näkyväisille, joten kenties ei ole ollut tarvettakaan muuhun. Eikä tämä tarkoita sitä, että nämä kaikki näkymättömät eivät oikeasti olisi jossain olemassa - vaikkapa täällä virtuaalimaailmassa... :)

Siispä Ihanaa Ystävänpäivää maailma!

5 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Myös sinne Hyvää Ystävänpäivää.
Täällä pakkasta 30,4 nyt aamulla. kunnon talvea!

Minttuli kirjoitti...

Ihanat halittavat nallet tuovat lämpöä tänä pakkaspäivänä.

Ystävänpäiväterveiset täältä Savonmaalta.

anja kirjoitti...

Ystävänpäivähalaus täältä eteläisemmästä osasta maatamme. Kyllä täälläkin pakkanen paukkuu.
Se, mitä sanot ystävyydestä, on ihan totta. Aito ystävyys on täydellistä luottamusta. Kerran rikottua astiaa ei voi liimata ehjäksi ja rikkomisen jälkeen on aina varuillaan. Harmi.

Virvatuli kirjoitti...

Kiitos samoin sinullekin!

Sylviira kirjoitti...

Kiitos, ystävät! :)
Halaukset totisesti lämmittävät näillä keleillä.

LUETUIMMAT