maanantai 18. huhtikuuta 2011

KUN OBAMAN ROUVA KYLÄÄN TULI :D

Vaalit on sitten tältä erää ohi. Äänestämässä kävimme maalta palattuamme, viimeisen tunnin vieriessä. Vaalikeskustelujakaan en sen kummemmin ollut seurannut, koska alusta alkaen tiesin, kenelle ääneni antaisin. Äänestänhän aina henkilöä, en puoluetta. Ilmoitinpa Kätönkoulun ulko-ovella kainosti hänellekin, ketä nyt sopisi äänestää. ;)

Alkuillasta seurasimme tulospalvelua, mutta sitten runsaan ulkona oleskelun aiheuttama väsymys pisti päät tyynyihin eikä Nukkumattia tarvinnut kauan houkutella. Unessa meille sitten tulikin yllättäen Obaman vaimo lapsineen kyläilemään ja ihmeekseni hän puhui varsin hyvää suomea. Kertoi minulle vielä luottamuksellisesti jotakin, josta en tietenkään hiisku tässä sanaakaan... ;)

Aamun Kainuun Sanomat toi tiedoksemme sangen arvattavissa olleen Persujen "jytkyn" (tuo sana on mielestäni kyllä ihan pöhkö, vaikka tavallaanhan se jotenkin kiteytyy jo Soinin persoonaankin), mutta Kainuun viisi edustajanpaikkaa ylittivät mieluisasti ennakko-odotukset.

HURRAA! Jospa se yöjuna vielä sittenkin siellä jossakin lukittujen porttien takana takajaloilleen jo malttamattomana kirmailisi...

Minun Kainuuni!

2 kommenttia:

  1. Minä tulin heti innoissani katsomaan kun oli niin Mahtava otsikko mutta unissa on aina kaikki mahdollista, kyllä taas huvitti tämä tarina ..

    VastaaPoista
  2. :D Anteeksi...
    No, taisin kurillani vähän höynäyttää, kun yllätyin jo siitäkin että jostain kumman syystä juuri tuon Obaman rouvan uneeni sain, kovin harvoin nyt häntä sentään tulee edes ajatelleeksi. :)

    VastaaPoista

LUETUIMMAT