keskiviikko 9. joulukuuta 2015

IHMISTÄ RIKKOVA EI ANSAITSE SUOMEA

Kuuntelin hallituksen uusia suunnitelmia ja riemastuin - nonni, sinisilmät ovat vihdoinkin auenneet ja harhailevat aivot ruvenneet mutkailemaan ihan järjen teitä!

Sitten hyökyivät ne järkyttävät sanat: Raiskaus ei ole niin törkeä rikos, että sen vuoksi tekijä karkoitettaisiin! Törkeitä rikoksia ovat esim. maan turvallisuuteen kohdistuvat ynnä ihmisyyttä vastaan tehdyt. Herraisä - eikö raiskauksen uhri kuulukaan "ihmisyyteen"? Pikkuinen tyttö tai poika, varttuva neito, aikuinen nainen, avuton vanhus?

Suomi on, kuulemma, oikeusvaltio. Onhan se, jossain määrin, siis ainakin miesten määrin mitattuna, sillä heillähän on se valta ja voima ja järki siellä tietyssä paikassa, mihin miesten aivojen on tiedetty jo aikojen alussa tippuneen. Anteeksi, te normaalit ihmismiehet, teillä ne aivotkin lienevät kuitenkin ihan yhtä ylhäällä kuin naisillakin... No, tietysti tämän suutuksissani ehkä törkeästi ilmaisen, mutta kummastuttaa, miten maamme vaikuttajanaiset eivät saa edes sen vertaa suustaan äristyä, että... Kokkeileppa setä ite, miltä tuntuisi, jos juuri sinun tyttäresi/poikasi/vaimosi/sisaresi/äitisi joutuisi noin kohdelluksi. No, laki on laki eikä sille alistetut päättäjät mahda mitään, MUTTA miksi ihmeessä noin järjettömiä lakeja ei jo kiireimmiten ruveta muuttamaan?

Nökysitäollaanniinhemmetinsaamattomia!!!

Raivostuttaa, itkettää ja surettaa kaikkien raiskattujen, niin menneiden kuin tulevienkin puolesta. Miksei kukaan vaikuttaja näytä tosissaan paneutuvan tähän? Tunnen todellista tuskaa, olen tuntenut jo kauan tästä asiasta, sillä tuntuu siltä, että sitä vaan hymistellään ja ymmärretään ja silitellään! Ihan järjettömät rangaistuksetkin, mitättömät! Miten raiskaus voi olla lievä? Eikö se aina ole vakava, hirvittävä loukkaus toista ihmistä kohtaan, suorastaan raatelua? Onneksi nyt niihinkin taitaa ruveta tulemaan sentään edes jonkinlaista järkeä. Rangaistuksiin siis. Kai? Tosin yleensä ne siellä ylimmässä asteessa nollataan. En ole voinut koskaan käsittää sitä, miksi siellä tekoa vähätellään. Eikö heillä itsellään ole perhettä?

Jos edes jollakin säätelijällä olisi järki siellä yläpäässä, edes lipan korkeudella, niin eiköhän järjestys ja jonkinlainen naistenkin oikeuksien kunnioittaminen vähitellen kohentuisi, jos ja kun jokainen, niin tänne saapuva kuin nykyinenkin maassamme tallusteleva miesolento (ja tässä tarkoitan yhtä lailla ihan, siis IHAN kaikkia, myös syntyperäisiä paljasjalkaisia - pakko tähdentää, koska aina se joku hihhuli löytää halutessaan ihan tavallisestakin järkeen perustuvasta ajatuksesta muka rasismia, vihapuhetta tms.) tietäisi, että raiskauksen jälkeen on edessä vain yksi suunta. Pois Suomi-neidon helmoista! Kauas, kauas...

Ihmistä rikkova ei ansaitse Suomea. Ansainneeko tuo mitään muutakaan maata?

4 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Kymmenen pistettä kirjoituksestai. Niin hyvä se on.

Sylviira kirjoitti...

Kiitos pisteistä, mummeli! :)

kaisu marjatta kirjoitti...

juuri noin asiat pitää nähdä myös eduskunnassa.. lähetä tämä teksti eduskuntaan, varmuuden vuoksi opposition puolelle, sieltä se voi saada ääniä tarpeeksi lakien tarkistukseen tässäkin asiassa

Sylviira kirjoitti...

Kiitos, meikässähän taitaa olla sitten ihan KANSANedustaja-ainesta... ;) Just, mutta milloin eduskunnassa on kuunneltu järjen ääntä? Hupaisten pilvissä leijuvien unelmien sijaan?

LUETUIMMAT