lauantai 15. maaliskuuta 2014

MIKÄ IHMEEN TWOO?

Huh, olen näköjään pujahtanut jostain käsittämättömästä raosta TWOO-nimiselle sivustolle, koska yllättäen sähköpostiini rupesi ilmestymään viestejä ihmisiltä, joita en ole tiennyt olevan olemassakaan. Ilmeisestikin jonkun sähköpostituttavani kautta ovat yhteystietoni sinne joutuneet, ja tokko hän itsekään tietää lähettelevänsä postia. Pelkäänpä, että kyseinen sivusto on lähetellyt minunkin nimissäni niitä, joten pyydän anteeksi, jos joku teistä, hyvät lukijani, on saanut sellaisia minulta. Muka minulta siis, sillä en todellakaan ole rekisteröitynyt sinne enkä lähetellyt kenellekään mitään.
Lähetin asiakastukeen moitteen ja nyt sieltä ei pitäisi enää tulla mitään.

Toivottavasti...

 P.S. Googlasin tuon Twoon ja löysinkin sivuja, joilla sitä on käsitelty. Tässä eräs niistä.


4 kommenttia:

anja kirjoitti...

Kiitos sylviira kun postasit tämän. Minäkin olen saanut sähköposteja ja ihmetellyt, mutta poistanut ne suoraan. Toivottavasti en ole vahingossakaan avannut hölmöyttäni. Hyvä tietää tämä systeemi. Kiitos.

Sylviira kirjoitti...

Arvelinkin, että hyvin monella täytyy olla tämä samanlainen riesa, ja koska se virus kulkee sähköpostien kautta, niin ajattelin ilmoittaa, etten suinkaan itse niitä viestejä lähettele, mikäli jollekin on sattunut tulemaan. Mutta ellei halua jäädä Twoohon, niin riittää, kun menee kyseiselle sivustolle ja poistaa itsensä (asetuksista).

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiva että löysin ihan oikeita ihmisiä omilla nimillään, joille on käynyt samoin. Sain viestin yahoo-mailiini vanhemmalta naiselta, jota en tunne missään yhteydessä. Enkä sen puoleen kyllä koko twoo-sivustolle, enkä netlogiin, kumpaankaan en ole luontu profiilia, enkä luo. Mietin vain, voiko tuo virussivusto kaapata sähköpostiyhteystietoni siitä, että avasin viestin? En klikannut linkkejä. Lähetin yhteystiedoissa oleville paremmille tuttavilleni tiedustelun, josko he ovat saaneet kauttani roskaa.. en vielä tiedä. Nämä twoo-viestit ovat aiheuttaneet näemmä vuosia ongelmia, myös ihan aiheettomia pettämisepäilyjä ja muuta ikävää, kun työsähköposti on kaapattu. On myös tosi kurjaa, jos naama ja tiedot on kaapattu ja ne koreilevat jossakin ihme seksiprofiilissa...

Sylviira kirjoitti...

Niinpä, sitähän minäkin vähän pelkään; ei ole todellakaan mukavaa, jos tällaisen mummi-ikäisen profiili sellaisilla sivuilla keikkuu. :) Niinpä päätin, etten avaa enää ollenkaan epäilyttäviä sähköposteja.

LUETUIMMAT